Jachthondentraining GUNDOGS@WORK

 

Trainer

Tom Van der Linden, jager, voorjager en gepassioneerd door het trainen en werken met jachthonden. Ik heb zowel ervaring met staande honden als met retrievers. Met mijn Bracco Italiano heb ik meerdere A- en MAP A-diploma's gehaald op KNJV-wedstrijden wat resulteerde in een NIMROD-deelname in 2013. Dit was geen gemakkelijke opgave met dit type jachthond. Mijn field trial Labradors train ik gericht op de OWT's en field trials. Met Finn, mijn oudste labrador, zat ik in de nationale selectie voor de Skinners World Cup, Chatsworth en de IWT.   Ik volg workshops en trainingen door trainers in binnen-en buitenland om mij verder te bekwamen en steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingsmethoden.

 

Trainingen worden het gehele jaar door gegeven op de locaties regio Almere/Utrecht en regio den Bosch. Zowel groepstraining als privé-training is mogelijk. De training die gegeven wordt is gebaseerd op de SJP-, MAP- en OWT wedstrijden en jachtpraktijk. Tijdens de lessen worden de handvatten aangereikt om thuis verder te trainen. Na de training wordt er feedback en 'huiswerk' gegeven. De progressie die de cursist maakt is mede afhankelijk van de inzet en het vermogen om de hond te 'lezen'. Pas als de honden er klaar voor zijn wordt gebruik gemaakt van mooi trainingswild.

Voor mensen die er echt voor willen gaan is er altijd plek.

Cursisten kunnen gebruik maken van de uitgebreide bibliotheek.

Honden kunnen ook intern opgeleid worden. Wij trainen, indien gewenst, uw hond en leiden hem op tot het gewenste niveau.

 Aanmelden of meer informatie: info@gundogsonline.nl of 06-46303474