Nest labradorpups

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Bij ons zijn 9 prachtige zwarte field trial labradorpups geboren. Hiervan hebben we nog een paar reutjes beschikbaar.

Informatie;

Moeder Morrisdale Milly (Jen) en vader Rebel Blend Daddy Longlegs (Morris), beide komen uit topbloedlijnen.

Beide ouders zijn HD A,ogen/elleboogvrij en vrij van allerlei gerelateerde  genetische afwijkingen. De ouders zijn slim,leergierig en luisteren uitermate goed, beide worden ook veelvuldig ingezet met de jacht.

Deze pups zullen net als beide ouders slim,leergierig en fanatiek zijn. Ze zijn uitermate geschikt voor (jacht)trainingen, wedstrijden, jacht,etc. Ook zullen het fijne aanhankelijke huishonden zijn. We merken nu al dat ze in het huis het heerlijk vinden, buiten spelen ze vooral. Ze luisteren goed, ze weten al precies wanneer ze voer krijgen en dartelen vrolijk achter ons aan.

Jen is een aanhankelijke trouwe gezinshond, in het veld is ze zeer gedreven en temperamentvol en werkt vol overgave met veel plezier. Ze is makkelijk in de omgang met zowel andere honden,dieren en kinderen.

De pups zullen gesocialiseerd zijn als ze het nest mogen verlaten, ze groeien zowel buiten als binnen op.

Uiteraard krijgen de pups een stamboom/dna profiel,koopovereenkomst, paspoort,puppypakket met o.a. voer voor de eerste dagen e.d. mee.

De pups worden gechipt door Raad v Beheer. Rond 10 juni mogen ze het net nest verlaten. Voor die tijd zijn ze nagekeken door de dierenarts, die zal ze ook enten. De pups worden volgens protocol ontwormd.

Voor meer info kunt u altijd bellen 0613932654 of vrijblijvend komen kijken. 

Mvg Lilian Verkou

© 2013 - 2023 GundogsOnline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel