Das Arbeitshandbuch Apportieren Schritt für Schritt

€ 69,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Het Werkboek bij `De drie apporten`

Auteur: Tineke J. Antonisse-Zijda

Tineke Antonisse-Zijda heeft als aanvulling op haar boek `De drie apporten` nu een werkboek gemaakt met daarin alle oefeningen waarmee men een hond deze drie verschillende apporten kan bijbrengen. Bij elke opdracht staat een tekening, waarop de voorjager precies kan zien, hoe hij de oefening op moet zetten en uit welke richting de wind moet komen.

In de praktijk is gebleken dat veel voorjagers problemen hebben om de oefeningen stapje voor stapje op te bouwen. Vaak worden de stappen te groot gemaakt en ook wordt vergeten om tussendoor te controleren of de hond de oefening ook werkelijk heeft begrepen.

De oefeningen zijn verdeeld in leer- en testfasen. In zeer kleine stapjes worden de oefeningen opgebouwd. Dit om bij gevoelige honden problemen te voorkomen. Hardere honden of honden, die heel snel leren, kunnen met grotere stappen door de leerfasen gaan. In de testfasen wordt dan duidelijk of een hond met de volgende stap verder kan gaan.

De 300 paginas met ruim 700 tekeningen zijn in drie kleine (105 x 210 mm) ringband-boekjes verwerkt en worden geleverd in een opbergbox.

Uitgave: 2009, 300 pagina`s
Taal: Duits